Σας ενημερώνουμε ότι τα καταστήματά μας θα είναι κλειστά τη Δευτέρα 24/06/2024.

Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις

1.Επωνυμία
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.nosokomiako-krevati.gr ανοίκει στην εταιρεία με επωνυμία “Ξενοφών Φούης” και διακριτικό τίτλο “Ορθοστήριξη”, με ΑΦΜ 047692156 (Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 123755903000) που εδρεύει στην Πετρούπολη επί της οδού Αγίου Δημητρίου 1 και από εδώ και στο εξής θα αναφέρεται στο παρόν έγγραφο ως “η εταιρεία” ή “το κατάστημα”.

2.Τρόποι επικοινωνίας
Κεντρικό κατάστημα: Αγίου Δημητρίου 1, 13231 Πετρούπολη, Αθήνα
τηλέφωνο: 210 2474517
fax: 210 5025665
Υποκατάστημα: Εθνάρχου Μακαρίου 41, 12131 Περιστέρι, Αθήνα
τηλέφωνο: 213 0296036
fax: 213 0296037

3.Τρόποι παραγγελίας
Οι τρόποι παραγγελίας είναι οι εξής:
Ηλεκτρονικά: Μπορείτε να προχωρήσετε σε ηλεκτρονική παραγγελία βάζοντας το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείται στο καλάθι και ακολουθώντας τα βήματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Τηλεφωνικά: Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά σε ένα από τα τηλέφωνα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα και να προβείται σε τηλεφωνική παραγγελία.
Με επίσκεψη στο κατάστημα: Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα φυσικά μας καταστήματα ώστε να κάνετε άμεση παραγγελία ή και αγορά του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.

4.Τρόποι Αποστολής & Έξοδα Αποστολής

Μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν ή τα προϊόντα της παραγγελίας σας από τα καταστήματά μας ή μπορούν να σταλούν στον χώρο σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους αποστολής.

Αποστολή με courier
 Τα δέματα μικρού όγκου αποστέλονται με ACS στον χώρο σας. Αν η ACS έχει χαρακτηρισμένη την περιοχή σας ως "δυσπρόσιτη" θα πρέπει να παραλάβετε το δέμα σας από το πλησιέστερο υποκατάστημα της ACS. Στον ακόλουθο σύνδεσμο της ACSμπορείτε να βρείτε την περιοχή σας: https://www.acscourier.net/el/search-areas 
Χρεώσεις
 Για παραγγελίες κάτω των €40 η χρέωση αποστολής είναι €3,00 και είναι σταθερή. Για παραγγελίες άνω των €40 η αποστολή είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των €40 η χρέωση αντικαταβολής είναι €2,80 και είναι σταθερή. Για παραγγελίες άνω των €40 η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Αποστολή με μεταφορική
 Οι παραγγελίες μεγάλου όγκου, δεν μπορούν να σταλούν με courier και αποστέλονται με πρακτορείο μεταφορών.
Χρεώσεις
 Αναλαμβάνουμε το κόστος μεταφοράς σε όλα τα κεντρικά σημεία της Ελλάδας. Αν η περιοχή σας είναι εκτός του κεντρικού σημείου και απαιτείται μεταφόρτωση, το κόστος μεταφόρτωσης επιβαρύνει τον πελάτη. Παράδειγμα: ο πελάτης βρίσκεται στη Μικρή Βόλβη Θεσσαλονίκης. Θα πρέπει να παραλάβει την παραγγελία του από το πρακτορείο μεταφορών στη Θεσσαλονίκη ή να χρεωθεί την αποστολή από Θεσσαλονίκη στην περιοχή του.
 Η επιλογή της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη σε αποστολές με πρακτορείο μεταφορών. Η πληρωμή της παραγγελίας πρέπει να γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική-χρεωστική κάρτα μέσω της εφαρμογής διασύνδεσης με την τράπεζα Πειραιώς που διαθέτει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 

Αποστολή με όχημα της εταιρείας
 Για παραγγελίες με διεύθυνση παράδοσης εντός Αττικής υπάρχει δυνατότητα αποστολής με ένα από τα οχήματα που διαθέτουμε.
Χρεώσεις
  Για παραγγελίες κάτω των €40 η χρέωση αποστολής είναι €3,00 και είναι σταθερή. Για παραγγελίες άνω των €40 η αποστολή είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των €40 η χρέωση αντικαταβολής είναι €2,80 και είναι σταθερή. Για παραγγελίες άνω των €40 η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας θα σας ενημερώσει για τον τρόπο αποστολής και για τυχόν πρόσθετες χρεώσεις.

Σε περίπτωση αδυναμίας ολοκλήρωσης της παραγγελίας (π.χ. λόγω αδυναμίας επικοινωνίας με τον πελάτη ή μη προσέλευση του πελάτη για παραλαβή του προϊόντος) η παραγγελία παραμένει διαθέσιμη για παράδοση ως και 10 ημερολογιακές ημέρες μετά το πέρας των οποίων η παραγγελία ακυρώνεται.

5.Τρόποι πληρωμής
Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:
Άμεσα: Αν η αγορά του προϊόντος γίνει σε ένα απο τα φυσικά μας καταστήματα τότε η πληρωμή γίνεται στο κατάστημα με μετρητά ή με χρήση πιστωτικής κάρτας.
Αντικαταβολή: Αν η αποστολή του προϊόντος γίνει με courier ή με δικό μας μέσο. Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν έχει κάποια επιπλέον χρέωση.
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για την εξόφληση της παραγγελίας σας στην Τράπεζα Πειραιώς ή στην Αlpha Bank. Κατά την κατάθεση πρέπει να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμό σας στην αιτιολογία κατάθεσης.
Άμεση μεταφορά μέσω IRIS: Μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα μέσω IRIS χρησιμοποιώντας ως αναγνωριστικό το ΑΦΜ της επιχείρησης 047692156.
Πιστωτική κάρτα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro) ακολουθώντας τα σχετικά βήματα κατά την υποβολή την ηλεκτρονικής σας παραγγελίας. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα γίνεται με τη μέθοδο redirection, που σας μεταφέρει στην σελίδα του Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Από την έναρξη έως και την λήξη της σύνδεσης σας (on-line session) όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Socket Layer – SSL). Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά, και χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσης. Όλα τα δεδομένα μεταδίδονται κρυπτογραφημένα στις συνεργαζόμενες Τράπεζες.

6.Χρόνος παράδοσης
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται εργάσιμες μέρες μπορούν να παραδοθούν κατά κανόνα εντός 24 ωρών εντός Αττικής και εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Για περιοχές εκτός Αττικής ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φθάσει και τις 3 εργάσιμες ημέρες. Για περιοχές που η συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών χαρακτηρίζει ως δυσπρόσιτες ο χρόνος παράδοσης διαφοροποιείται.

Για την αποφυγή επιπλέον χρεώσεων η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται όταν όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα.
Οι αποστολές γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός επίσημων αργιών.

7.Διαθεσιμότητα προϊόντων
 Η διαθεσιμότητα των προϊόντων ενδέχεται να διαφέρει από την εμφανιζόμενη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Συνήθως, τα "Διαθέσιμα" προϊόντα υπάρχουν είτε στα καταστήματά μας, είτε στις αποθήκες του προμηθευτή μας. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η ένδειξη διαθεσιμότητας που εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα να είναι ακριβής. Ωστόσο, επειδή κατά τη διάρκεια της ημέρας δεχόμαστε τηλεφωνικές παραγγελίες, το σύστημα δεν ενημερώνεται άμεσα. Για αυτό το λόγο, προτείνουμε να μας καλείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας, ώστε να διασφαλίσουμε τη διαθεσιμότητα του προϊόντος που επιθυμείτε να προμηθευτείτε.

8. Αγορά προϊόντων
Η εταιρεία μας κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ή των χαρακτηριστικών ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας, παρακαλούμε εάν διαπιστώσετε κάποια ασυνήθιστη (σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά) τιμή ή κάποιο ανακριβές ή “περίεργο” χαρακτηριστικό σε κάποιο προϊόν, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105025665 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του δικτυακού τόπου.

Επίσης σας συνιστούμε πριν προβείτε σε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να επισκεφτείτε την ενότητα όροι χρήσης, όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τον τρόπο αγοράς προϊόντων.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Όταν η παραγγελία σας παραληφθεί από την εταιρεία μας, ελέγχειται ως προς την ορθότητα της. Από το σημείο αυτό συνάπτεται η μεταξύ μας σύμβαση.

Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας θα λάβετε μια σειρά αυτοματοποιημένων e-mail, τα οποία θα αναφέρουν τη πρόοδο της παραγγελίας. Αυτά τα μηνύματα αφορούν τα εξής βήματα :

“Ετοιμάζεται”: Η παραγγελία σας βρίσκεται στο στάδιο συγκέντρωσης των προϊόντων.

“Έχει αποσταλεί” ή “Έχει ολοκληρωθεί”: Τα προϊόντα της παραγγελίας συλλέχθηκαν και έχουν δρομολογηθεί για αποστολή στο χώρο σας ή είναι έτοιμα για παραλαβή από το κατάστημα.

“Έχει ακυρωθεί”: Η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί μετά από δικό σας αίτημα ή αδύνατης επικοινωνίας μαζί σας για την επιβεβαίωσή της.

Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail ή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας.

Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση. Τα προϊόντα σας παραδίδονται το ταχύτερο δυνατό και πάντως σε χρόνο που δεν υπερβαίνει τις τριάντα ημέρες από την σύναψη της σύμβασης. Εξαίρεση αποτελούν προϊόντα με ένδειξη Διαθεσιμότητας “Προπαραγγελία”, “Κατόπιν παραγγελίας”, για το οποία υπάρχει ξεχωριστή ενημέρωση παράδοσης.

9.Επιστροφές – Δικαίωμα υπαναχώρησης
Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης και εφόσον το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, η συσκευασία του δεν έχει ανοιχτεί και το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Μπορείτε επίσης να υπαναχωρήσετε της αγοράς του προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία και δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις η εταιρεία έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος. Σε περίπτωση που για ειδικούς λόγους μια τέτοια επιστροφή γίνει δεκτή η εταιρεία θα καταβάλλει, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του επιστραφέντος προϊόντος, μέρος του τιμήματος το οποίο θα προσδιοριστεί κατά περίπτωση ανάλογα με την κατάσταση του προϊόντος.

Το δικάιωμα υπαναχώρησης και επιστροφής προϊόντων δεν ισχύει σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας, κατά παραγγελία προϊόντων ή προϊόντων που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφως εξατομικευμένων.

Ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος αποστολής και επιστροφής των προϊόντων.

Όλα τα προϊόντα ελέγχονται (στο μέτρο του δυνατού) πριν την αποστολή τους από την εταιρεία μας. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κατά την παραλαβή οτι το προϊόν δεν λειτουργεί θα πρέπει να ακολουθείται η προβλεπόμενη από την εγγύηση διαδικασία και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα ώστε να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία αυτή.

Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το “Παραστατικό Αγοράς”.

Τη φόρμα επιστροφής - υπαναχώρησης μπορείτε να τη βρείτε σε αυτό το σύδεσμο: https://nosokomiako-krevati.gr/index.php?route=account/return/insert.

10.Εγγύηση Προϊόντων
Η εγγύηση ορίζεται από τον κατασκευαστή/εισαγωγέα του προϊόντος.
Για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία της εγγύησης θα πρέπει (κατόπιν συνεννόησης) να αποσταλλεί το προϊόν
στην έδρα της επιχείρησής μας (Αγίου Δημητρίου 1, Πετρούπολη ΤΚ: 13231) συνοδευόμενο από το αποδεικτικό
αγοράς.
Η εταιρεία μας αποστέλλει το προϊόν στον κατασκευαστή/εισαγωγέα για έλεγχο και επισκευή ή αντικατάστασή του,
πάντα κατά την κρίση του τμήματος service του κατασκευαστή/εισαγωγέα.
Τα έξοδα αποστολής προς την εταιρεία μας και προς τον πελάτη (μετά την επισκευή) βαρύνουν τον πελάτη.
Γενικά, η εγγύηση δε ισχύει αν:
Η βλάβη προήλθε από κακή ή ακατάλληλη χρήση, πτώση, ατύχημα κτλ.
Σε περίπτωση βλάβης ή φθοράς που προκλήθηκε λόγω πλημμελούς συντήρησης.
Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης παρεμβολής στο προϊόν. 
Όταν το πρόβλημα δημιουργηθεί με υπαιτιότητα του χρήστη ή από φυσιολογική φθορά.
Η εγγύηση δεν καλύπτει φθορές σε αναλώσιμα/φθαρτά μέρη όπως λάστιχα, αεροθαλάμους, ρουλεμάν, φρένα, ταπετσαρίες,
στρώματα, σιλικόνη μάσκας, κεφαλοδέτης μάσκας κλπ.
Η εταιρεία δεν υποχρεούται να παρέχει προϊόν αντικατάστασης για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την επισκευή.
Αν το προϊόν που έχει υποστεί βλάβη (και βρίσκεται εντός εγγύησης χρονικά και σύμφωνα με τους όρους) έχει
καταργηθεί ή δεν υπάρχει το αντίστοιχο ανταλλακτικό για την επισκευή του, η εταιρεία δύναται να το αντικαταστήσει
με άλλο, αντίστοιχο προϊόν, το οποίο θα έχει παρόμοια ή ίδια χαρακτηριστικά.

11.Όροι χρήσης ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος
Περιεχόμενο
 Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοδελίδας www.nosokomiako-krevati.gr ανά πάσα στιγμή καθώς και να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις. Ο έλεγχος των τεχνικών πληροφοριών και της καταλληλότητας ή συμβατότητας των προϊόντων υπόκεινται στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.

Περιορισμός ευθύνης
 Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν ορθογραφικά ή τυπογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα, καθυστερήσεις ή ελαττώματα στην λειτουργία της ιστοσελίδας. Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Υποχρεώσεις χρηστών
Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος www.nosokomiako-krevati.gr, αποδέχονται ότι δεν θα το χρησιμοποιούν για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Για την ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργία του ιστότοπου, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει οποιονδήποτε λογαριασμό χρήστη, εφόσον αυτός έχει εγγραφεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να κάνει παραγγελία για εύλογο χρονικό διάστημα ή έχει ασυνήθιστες-ύποπτες εγγραφές στα στοιχεία του (e-mail, τηλέφωνο κτλ).

Πνευματικά δικαιώματα
 Η εταιρεία αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.nosokomiako-krevati.gr. Απαγορεύεται η επαναχρησιμοποίηση υλικού της ιστοσελίδας χωρίς γραπτή άδεια από την εταιρεία. Τα λογότυπα και σήματα των συνεργατών μας που υπάρχουν στην ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία των εταιρειών τους.

12.Προσωπικά δεδομένα
 Ο πελάτης αναλαμβάνει την ευθύνη οτι όλες οι πληροφορίες που παρέχει κατά την χρήση της ιστοσελίδας είναι ακριβείς και αναλαμβάνει την υποχρέωση κάλυψης κάθε ζημιάς της εταιρείας ή συνεργαζόμενων εταιρειών από την χρήση του λογαριασμού του πελάτη από τρίτους. Η εταιρεία δεσμεύεται να χρησιμοποιεί τα στοιχεία του πελάτη αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών, εξαγωγή στατιστικών και οικονομικών στοιχείων και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Κατά την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία, όπως όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ., κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας, που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Τα προσωπικά σας στοιχεία γνωστοποιούνται μόνο σε σε όσους έχουν άμεση σχέση με την εκτέλεση και ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (π.χ. εταιρεία courier ή πρακτορείο μεταφορών κτλ). Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς. 
Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της φόρμας επικοινωνίας η οποία παρέχεται στο παρακάτω σύνδεσμο https://nosokomiako-krevati.gr/index.php?route=information/contact.
Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα
 
Δικαίωμα πρόσβασης: 
Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Έτσι λοιπόν, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.
 
Δικαίωμα διόρθωσης: 
Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα μέσα από το λογαριασμό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέγοντας την ενότητα "εργαλεία GDPR".
 
Δικαίωμα διαγραφής:
Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων μέσα από το λογαριασμό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέγοντας την ενότητα "εργαλεία GDPR".
 
Δικαίωμα στη φορητότητα:
Έχετε δικαίωμα να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή CSV, ώστε να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε, μέσα από το λογαριασμό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέγοντας την ενότητα "εργαλεία GDPR".
 
Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης:
Όπου η επεξεργασία βασίζεται στην συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας προτού την ανακαλέσετε. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας απευθυνθείτε στον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων (DPO) Φούη Ξενοφών, info[at]nosokomiako-krevati.gr και τηλεφωνικά στο 2105025665. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή απεγγραφής, από το λογαριασμό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επιλέγοντας την ενότητα "εργαλεία GDPR".

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)
Η εταιρία Φούης Ξενοφών με έδρα στην Πετρούπολη Αττικής, Αγίου Δημητρίου 1, Τ.Κ. 13231, email: info[at]nosokomiako-krevati.gr, τηλ: 2105025665, website: nosokomiako-krevati.gr  ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) όπως ισχύει.
Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) Φούη Ξενοφών, email: info[at]nosokomiako-krevati.gr, τηλ: 2105025665.

13. Ασφάλεια
Η εταιρεία μας αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματός μας επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. 
Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημά μας δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για τη δημιουργία password.

Εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων
Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-256bit. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρεία Comodo.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)
Η πρόσβαση στους servers ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Κρυπτογράφηση
Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, κτλ) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 256-bit.

Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κατά την παραγγελία και εφόσον ο χρήστης / πελάτης έχει συνδεθεί με το username και το προσωπικό του κωδικό στο ηλεκτρονικό κατάστημα, όλη η επικοινωνία, ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα του καταστήματος, κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 256bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 256 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

14.Συνδέσεις με άλλους ιστότοπους
Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους για ξένους ιστότοπους. Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο άλλων ιστοτόπων που δεν ανήκουν στην εταιρεία μας. Κατά συνέπεια, σας προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά τις δηλώσεις απορρήτου των εν λόγω ξένων ιστοτόπων.

15. Όροι αξιολόγησης προϊόντων
Αυτοί οι Όροι αφορούν ΜΟΝΟ τις αξιολογήσεις προϊόντων, από πελάτες ή μη, και δεν αφορούν ολόκληρη την ιστοσελίδα του www.nosokomiako-krevati.gr, η οποία διαθέτει τους δικούς της Όρους Χρήσης.

Υποβάλλοντας την αξιολόγησή σας για κάποιο προϊόν του www.nosokomiako-krevati.gr, συμφωνείτε και εγγυάστε ότι:

Το περιεχόμενο της παρουσίασης αποτελεί δική σας δημιουργία και δεν είναι πνευματική ιδιοκτησία τρίτου.
Η αξιολόγηση δεν περιέχει υβριστικά, θρησκευτικά ή ρατσιστικά σχόλια, προσβολές προς οποιονδήποτε και αξιολογήσεις τρίτων, συζητήσεις περί παράνομων δραστηριοτήτων ή εσκεμμένης κατάχρησης της εγγύησης και των όρων χρήσης του προϊόντος.
Τα γραφόμενά σας αφορούν το προϊόν της αξιολόγησης, δεν αναφέρονται στην τιμολόγηση του προϊόντος και δεν είναι παραπλανητικά ή αποτελούν εσκεμμένη δυσφήμισή του.
Στην αξιολόγηση δεν συμπεριλαμβάνονται διευθύνσεις email, προσωπικά στοιχεία τρίτων, τηλεφωνικοί αριθμοί, links από καταστήματα, κακόβουλες ιστοσελίδες ή ιστοσελίδες περιεχομένου που δεν αφορά το προϊόν της παρουσίασης.
Δεν δημοσιεύετε πολλαπλά ταυτόσημες αξιολογήσεις (spamming).
Συμφωνείτε ότι εταιρεία μας (συμπεριλαμβανομένων όλων των στελεχών, υπαλλήλων και συνεργατών της εταιρείας) δεν είναι υπεύθυνη για οποιοδήποτε νομικό ή μη θέμα, φυσικού ή νομικού προσώπου, προκύψει σαν αποτέλεσμα της αγνόησης των παραπάνω Όρων.
Για κάθε αξιολόγηση που θα υποβάλλετε, δίνετε στην εταιρεία την πλήρη κυριότητα του υλικού αυτού για να το αντιγράψει, τροποποιήσει, διαγράψει εξ’ ολοκλήρου, υιοθετήσει, δημοσιεύσει, μεταφράσει, χρησιμοποιήσει σε κάθε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή και πουλήσει, χωρίς να έχετε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας πάνω του.
Κάθε αξιολόγηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως κρίνει η εταιρεία. Η εταιρεία έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να αλλάξει, τροποποιήσει ή διαγράψει κάθε μορφή υλικού που θα δημοσιευτεί στο www.nosokomiako-krevati.gr και τις υποσελίδες του, εφόσον αυτή κρίνει ότι το περιεχόμενό του αποτελεί κατάχρηση των παραπάνω Όρων.
Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει ή να αρνηθεί τη δημοσίευση μίας αξιολόγησης για οποιοδήποτε λόγο.
Γράφοντας μία αξιολόγηση στο www.nosokomiako-krevati.gr αναγνωρίζετε ότι εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα γραφόμενά της και όχι η εταιρεία.
Παρέχοντας τη διεύθυνση email σας μαζί με την αξιολόγηση ενός προϊόντος, δέχεστε ότι η εταιρεία έχει το δικαίωμα να τη χρησιμοποιήσει για να επικοινωνήσει μαζί σας για την κατάσταση της αξιολόγησης και για άλλους διαχειριστικούς σκοπούς.
Παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε greeklish. Κάντε την αξιολόγηση σας εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες.
Για να γράψετε μια αξιολόγηση, σας συμβουλεύουμε να έχετε όντως χρησιμοποιήσει το προϊόν πριν γράψετε τα σχόλιά σας, να δώσετε βαρύτητα στα χαρακτηριστικά του προϊόντος και όχι στην τιμολόγηση ή τη διαφήμισή του και να αποφύγετε τη χρήση ανάρμοστων σχολίων, πληροφορίες για άλλες εταιρείες και ιστοσελίδες, καθώς και προσωπικά στοιχεία, δικά σας ή τρίτων.

Παρακαλούμε ελέγξτε τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που παραγγέλνετε. Όσο διαρκεί η πανδημία του COVID-19 δεν θα γίνονται αλλαγές.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τους "Όρους και Προϋποθέσεις" χωρίς ενημέρωση.

Η επίσκεψη και περιήγηση στην ιστοσελίδα www.nosokomiako-krevati.gr συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.