Αποστολές και Επιστροφές

Τρόποι Αποστολής & Έξοδα Αποστολής

Μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν ή τα προϊόντα της παραγγελίας σας από τα καταστήματά μας ή μπορούν να σταλούν στον χώρο σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους αποστολής.

Αποστολή με courier
 Τα δέματα μικρού όγκου αποστέλονται με ACS στον χώρο σας. Αν η ACS έχει χαρακτηρισμένη την περιοχή σας ως "δυσπρόσιτη" θα πρέπει να παραλάβετε το δέμα σας από το πλησιέστερο υποκατάστημα της ACS. Στον ακόλουθο σύνδεσμο της ACS μπορείτε να βρείτε την περιοχή σας: https://www.acscourier.net/el/search-areas 
Χρεώσεις
 Για παραγγελίες κάτω των €40 η χρέωση αποστολής είναι €3,00 και είναι σταθερή. Για παραγγελίες από €40 και άνω, η αποστολή είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των €40 η χρέωση αντικαταβολήςς είναι €2,80 και είναι σταθερή. Για παραγγελίες από €40 και άνω, η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Αποστολή με μεταφορική
 Οι παραγγελίες μεγάλου όγκου, δεν μπορούν να σταλούν με courier και αποστέλονται με πρακτορείο μεταφορών.
Χρεώσεις
 Αναλαμβάνουμε το κόστος μεταφοράς σε όλα τα κεντρικά σημεία της Ελλάδας. Αν η περιοχή σας είναι εκτός του κεντρικού σημείου και απαιτείται μεταφόρτωση, το κόστος μεταφόρτωσης επιβαρύνει τον πελάτη. Παράδειγμα: ο πελάτης βρίσκεται στη Βόλβη Θεσσαλονίκης. Θα πρέπει να παραλάβει την παραγγελία του από το πρακτορείο μεταφορών στη Θεσσαλονίκη ή να χρεωθεί την αποστολή από Θεσσαλονίκη στην περιοχή του.
 Η επιλογή της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη σε αποστολές με πρακτορείο μεταφορών. Η πληρωμή της παραγγελίας πρέπει να γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική-χρεωστική κάρτα μέσω της εφαρμογής διασύνδεσης με την τράπεζα Πειραιώς που διαθέτει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 

Αποστολή με όχημα της εταιρείας
 Για παραγγελίες με διεύθυνση παράδοσης εντός Αττικής υπάρχει δυνατότητα αποστολής με ένα από τα οχήματα που διαθέτουμε.
Χρεώσεις
 Για παραγγελίες κάτω των €40 η χρέωση είναι €3,90 και είναι σταθερή. Για παραγγελίες από €40 και άνω η αποστολή είναι δωρεάν.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας θα σας ενημερώσει για τον τρόπο αποστολής και για τυχόν πρόσθετες χρεώσεις.

Σε περίπτωση αδυναμίας ολοκλήρωσης της παραγγελίας (π.χ. λόγω αδυναμίας επικοινωνίας με τον πελάτη ή μη προσέλευση του πελάτη για παραλαβή του προϊόντος) η παραγγελία παραμένει διαθέσιμη για παράδοση ως και 10 ημερολογιακές ημέρες μετά το πέρας των οποίων η παραγγελία ακυρώνεται.

Τρόποι πληρωμής
Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:
Άμεσα: Αν η αγορά του προϊόντος γίνει σε ένα απο τα φυσικά μας καταστήματα τότε η πληρωμή γίνεται στο κατάστημα με μετρητά ή με χρήση πιστωτικής κάρτας.
Αντικαταβολή: Αν η αποστολή του προϊόντος γίνει με courier ή με δικό μας μέσο. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει κόστος € 2,80 για παραγγελίες κάτω των € 40,00.
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για την εξόφληση της παραγγελίας σας στην Τράπεζα Πειραιώς ή στην Αlpha Bank. Κατά την κατάθεση πρέπει να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμό σας στην αιτιολογία κατάθεσης.
Πιστωτική κάρτα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro) ακολουθώντας τα σχετικά βήματα κατά την υποβολή την ηλεκτρονικής σας παραγγελίας. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα γίνεται με τη μέθοδο redirection, που σας μεταφέρει στην σελίδα του Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Από την έναρξη έως και την λήξη της σύνδεσης σας (on-line session) όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Socket Layer – SSL). Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά, και χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσης. Όλα τα δεδομένα μεταδίδονται κρυπτογραφημένα στις συνεργαζόμενες Τράπεζες.

Χρόνος παράδοσης
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται εργάσιμες μέρες μπορούν να παραδοθούν κατά κανόνα εντός 24 ωρών εντός Αττικής και εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Για περιοχές εκτός Αττικής ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φθάσει και τις 3 εργάσιμες ημέρες. Για περιοχές που η συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών χαρακτηρίζει ως δυσπρόσιτες ο χρόνος παράδοσης διαφοροποιείται.

Για την αποφυγή επιπλέον χρεώσεων η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται όταν όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα.
Οι αποστολές γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός επίσημων αργιών.

Επιστροφές – Δικαίωμα υπαναχώρησης

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης και εφόσον το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, η συσκευασία του δεν έχει ανοιχτεί και το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Μπορείτε επίσης να υπαναχωρήσετε της αγοράς του προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία και δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις η εταιρεία έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος. Σε περίπτωση που για ειδικούς λόγους μια τέτοια επιστροφή γίνει δεκτή η εταιρεία θα καταβάλλει, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του επιστραφέντος προϊόντος, μέρος του τιμήματος το οποίο θα προσδιοριστεί κατά περίπτωση ανάλογα με την κατάσταση του προϊόντος.

Το δικάιωμα υπαναχώρησης και επιστροφής προϊόντων δεν ισχύει σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας, κατά παραγγελία προϊόντων ή προϊόντων που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφως εξατομικευμένων.

Ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος αποστολής και επιστροφής των προϊόντων.

Όλα τα προϊόντα ελέγχονται (στο μέτρο του δυνατού) πριν την αποστολή τους από την εταιρεία μας. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κατά την παραλαβή οτι το προϊόν δεν λειτουργεί θα πρέπει να ακολουθείται η προβλεπόμενη από την εγγύηση διαδικασία και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα ώστε να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία αυτή.

Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το αντίγραφο του “Παραστατικού Αγοράς”.

Το έντυπο υπαναχώρησης μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Παρακαλούμε ελέγξτε τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που παραγγέλνετε. Όσο διαρκεί η πανδημία του COVID-19 δεν θα γίνονται αλλαγές.