Πολύσπαστο ηλεκτρικό νοσοκομειακό κρεβάτι που συνδιάζει όλες τις λειτουργίες ενός νοσοκοµειακού κρεβατιού µε αυτές της πολυθρόνας lift-up. Λειτουργεί µε επτά µοτέρ και δύο χειριστήρια. Η ανάκλιση της πλάτης, η ανύψωση των κάτω άκρων καθώς και η ρύθµιση της γωνίας των γονάτων, πραγµατοποιούνται ανεξάρτητα και αυτόνοµα µε ηλεκτρικό χειριστήριο. Το συνολικό ύψος της κλίνης ρυθµίζεται ηλεκτρικά σε θέσεις επιλογής και δυνατότητα κλίσεων Trendelenburg και Anti-Trendelenburg. Διαθέτει αναρτήρα έλξης µε δελτοειδή ρυθµιζόµενη λαβή.

Σύστηµα αµφίπλευρης περιστροφής του σοµιέ κατ' επιλογή σε θέση καθίσµατος και υποβοήθησης του χρήστη σε όρθια στάση. Εύκολη µεταφορά στο χώρο χάρη στους τέσσερεις τροχούς µε φρένο, που ασφαλίζουν ανεξάρτητα. Η συναρµολόγηση πραγµατοποιείται εύκολα χωρίς εργαλεία.


Διαστάσεις

Εξωτερικό μήκος: 225 cm 
Εξωτερικό πλάτος κλίνης: 105 cm 
Μήκος σομιέ: 215 cm 
Πλάτος σομιέ: 90 cm 
Εύρος ανύψωσης σομιέ από έδαφος: από 48 έως 88 cm 
Μέγιστη γωνία κλίσης πλάτης: 70° 
Μέγιστη γωνία κλίσης ποδιών: 35° 
Ύψος πλαϊνών ασφαλείας από σομιέ: 35 cm 
Μέγιστο βάρος χρήστη: 180 kg 
Μέγιστο βάρος φορτίου: 220 kg 

 

Πρόσθετα μέρη - Αξεσουάρ

Αερόστρωμα κατακλίσεων κυψελωτό (σετ)
Αερόστρωμα κατακλίσεων ραβδωτό (σετ)


Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

Ηλεκτρικό νοσοκομειακό κρεβάτι - πολυθρόνα V-Rotate

  • Κωδικός Προϊόντος: krev 6.44
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • Αρχική τιμή: 3.300,00€
  • Web Offer: 2.840,00€


Διαθέσιμες Επιλογές


Μένουμε ΑσφαλείςΕπειδή αυτό που ζούμε είναι πρωτόγνωρο, έχουμε την υποχρέωση να προστατέψουμε τους φίλους μας, τους συνεργάτες μας, τους πελάτες μας και γενικά τους συνανθρώπους μας.

Γι' αυτό σας συμβουλεύουμε να μείνετε σπίτι και να πραγματοποιείτε τις παραγγελίες σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τηλεφωνικά στο 2105025665.

Παρακαλούμε ελέγξτε τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που παραγγέλνετε. Όσο διαρκεί η πανδημία του COVID-19 δεν θα γίνονται αλλαγές.