• Ηλεκτρικό νοσοκομειακό κρεβάτι πολύσπαστο V-Metwood

Πολύσπαστο ηλεκτρικό κρεβάτι, με επένδυση ξύλου. Μεταλλικός σομιές με μπάρες που στηρίζουν το στρώμα. Η κλίση της πλάτης και των ποδιών γίνεται με ενσύρματο χειριστήριο που κλειδώνει, για την πρόληψη ατυχημάτων. 

Το συνολικό ύψος του κρεβατιού ρυθμίζεται ηλεκτρικά σε θέσεις επιλογής με δυνατότητα κλίσης Trendelenburg και Anti-Trendelenburg. Ξύλινα πλαϊνά προστατευτικά κάγκελα, αφαιρούμενα. Διαθέτει αναρτήρα έλξης. Το μοτέρ διαθέτει υποδοχή μπαταρίας 2x9V για κινήσεις ανάγκης, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. 

Μπορεί να μεταφερθεί στο χώρο, χάρη στους τέσσερις τροχούς με φρένα. Η συναρμολόγηση είναι εύκολη και γίνεται χωρίς εργαλεία.


Διαστάσεις

Εξωτερικό μήκος: 210 cm 
Εξωτερικό πλάτος κλίνης: 104 cm 
Μήκος σομιέ: 200 cm 
Πλάτος σομιέ: 90 cm 
Εύρος ανύψωσης σομιέ από έδαφος: από 27 έως 67 cm 
Μέγιστη γωνία κλίσης πλάτης: 70° 
Μέγιστη γωνία κλίσης ποδιών: 35° 
Μέγιστο βάρος χρήστη: 150 kg  

 

Πρόσθετα μέρη - Αξεσουάρ

Αερόστρωμα κατακλίσεων κυψελωτό (σετ)
Αερόστρωμα κατακλίσεων ραβδωτό (σετ)


Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

Ηλεκτρικό νοσοκομειακό κρεβάτι πολύσπαστο V-Metwood

  • Κωδικός Προϊόντος: krev 6.46
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Αρχική τιμή: 1.400,00€
  • Web Offer: 949,00€


Διαθέσιμες Επιλογές


Μένουμε ΑσφαλείςΕπειδή αυτό που ζούμε είναι πρωτόγνωρο, έχουμε την υποχρέωση να προστατέψουμε τους φίλους μας, τους συνεργάτες μας, τους πελάτες μας και γενικά τους συνανθρώπους μας.

Γι' αυτό σας συμβουλεύουμε να μείνετε σπίτι και να πραγματοποιείτε τις παραγγελίες σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τηλεφωνικά στο 2105025665.

Παρακαλούμε ελέγξτε τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που παραγγέλνετε. Όσο διαρκεί η πανδημία του COVID-19 δεν θα γίνονται αλλαγές.